DEN FØLELSEN

 

Motivasjonen sitter laaaangt inne.. Når vekta står rolig så skal man liksom "fortesette å svømme", men det har dalet betydelig med både fysisk aktivitet og motivasjon. 

Jeg har jobbet utrolig mye, og har også jobbet natt. Det er da en ganske stor utfordring å spise riktig, for en snur jo på døgnet, og kroppen er jo på et helt annet forbrenningsnivå på dag og natt..

Det er nå 3 mnd og 3 uker til bryllupet står, og jeg er stresset og frustrert.. Kan ikke bare vekten løsne og rase ned igjen?! Jeg tror det blir mindre natt-jobbing fremover. Og da blir det kanskje lettere å vedlike holde dietten og trening. Når man er konstant sliten og umotivert, så kommer det ikke akkurat noe positivt ut av det. 

I tillegg har det vært mye sykdom her hjemme, det ene har avløst det andre. Og det er bare utmattende i seg selv. I skrivende stund sitter jeg under teppet og kommer meg etter ett par dager med migrene og feber, og tette luftveier. Kroppen jobber tydeligvis totalt i mot meg om dagen.

SÅNN, da har jeg fått ut litt frustrasjon. Frokosten i dag har forsåvitt bestått av en NOKA shake, med cappucino smak. Den er farlig god.

Om dere vil lese mer om NOKA? trykk her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits