Nok en arbeidshelg

Atter en gang tid for jobbehelg! Dette er første gangen jeg har jobbehelg på dag/kveldstid, sist hadde jeg netter..
Det som er veldig positivt med jobbehelg, føler jeg er at man ikke rekker like mye kos som når man har fri.. Jeg føler meg så devoted til NOKA- dietten når jeg er på jobb. MEN det skal sies, en møter utfordringer der også. I dag var det vafler på avdelingen!!!

Jeg sirklet rundt fatet som en utsultet hai, klar for å sette tennene i byttet, en alarmklokke ringte, jeg ble distrahert (TAKK OG LOV) og jeg gikk fornøyd av vakt uten å ha spist vafler! :) Men holdt meg til dietten, og kost meg med shake med isbiter i!!

 
Tips! Å ta isbiter i shaken gjør at den holder seg kaldere lenger og konsistensen blir mer flytende!

 

#jobbehelg #sykepleier #nokadietten #viljestyrke

 

3 kommentarer

Weronica

02.03.2014 kl.18:17

Det må jeg teste ut. Hvor ofte jobber du helg?

Jeg å prøver å holde meg til dietten på jobb/praksis, men ekke, like lett. Det blir da salat gjerne men mye bedre enn noe usunt.

Ida

02.03.2014 kl.18:20

Weronica: Jeg jobber hver tredje helg, pluss at jeg har en helgavale til, der man jobber 4 ekstra helger i året, men at de ekstra helgene blir tatt ut av turnusvaktene ellers i uka om du skjønner hva jeg mener.

jeg syns det er lettere å holde meg til dietten på jobb, hvis man ser bort i fra alt det deilige de kan finne på å servere til tider.. :P hehe

Weronica

03.03.2014 kl.18:23

Okeei =) da skjønner jeg det:D

Ja jeg sitter her hjemme nå å synder med hjemme baket kanelboller som jeg har varmet opp fra helga. Gurrrri å deilig det er med kos. Ble salat på til lunsj. Men har dilla på shootihe med litt noka vanilje shake pulver i.

Skriv en ny kommentar

hits