Lille julaften

Hvor er julestemningen?

Her i sarpsborg, er det bakken bar og nesten litt grønn. Ingen tegn til snø til jul ikke en gang på værsidene på nett. De spår regn og sterk vind.

Litt trist, jeg ønsker meg alltid snø til jul. Noen år er jeg heldig og får ønsket mitt oppfylt. men i år så ser det ikke slik ut.

 

I tillegg er jeg fortsatt syk, med feber og vond hals, tett nese og hodepine. Så jeg ligger godt plassert under pleddet og prøver så godt jeg kan å hvile ut i julestria.. Jeg har feilet totalt sålangt me å sette helsen min før jul. Vet det høres feil ut, men sånn er det..
Mina feirer jul hos pappa'n sin i år, og jeg må si at jeg får nok ikke heelt julefølelse før hun kommer hjem og skal ha en andre julefeiring med oss. Men igjen, sånn er livet, i allefall mitt liv når man har delt samvær.

 

Nå skal jeg prøve å spise litt frokost, det er jo så utrolig trist det også. Jeg har jo ikke smakssans!! Håper den dukker opp før julemiddagen i morgen!

Med det så ønsker jeg alle lesere en fin lille julaften.

 

Her er et bilde fra julen i fjor, en snølykt Maiken og Mina lagde. Det var så fint å se ut i hagen å se flere nydelige snøkupler med lys inni.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits