Sommertid - Ida har gått i bloggdvale

Ja jeg har visst gjort det. Jeg har i grunn masse å blogge om og fortelle, men jeg har ferie jeg .. Rett og slett.. Vi har fortsatt ferie og vi koser oss, vi har hatt kjæresteferie, og nå er vi samle alle tre og nyter siste ferie uken før hverdagen atter en gang er over oss.

 

Det har i grunn ikke vært mye sommervær å skryte av så langt, i Hellas derimot- var det mer enn varmt nok med +/- 40 grader.

 

Sånn helt ærlig så er jeg litt i tvil om jeg skal fortsette å blogge mer. Det har vært veldig lite blogging det siste halvåret. Jeg har delt nesten 3 år på denne bloggen, med bilder og tekst. Og mange har fulgt trofast med på oppgang og nedgang, sorg og glede.

Det er litt med tungt hjerte egentlig at jeg tror at min "sommerferie" kommer til å bli en permanent ferie fra bloggen. Jeg har fortsatt ikk bestemt meg helt enda, jeg får bruke resten av ferien til å gruble over det.

Ha en fortsatt fin sommer alle sammen.. Jeg skal nyte siste del av min ferie med jentene mine!!( Dette bildet er fra pinsen, da det var så godt og varmt)
Mina hadde fått nytt UV-badetøy og nye baderinger -stas!

Én kommentar

05.08.2012 kl.11:54

Synd å høre at du vurderer å slutte, men det har ihvertfall hvert koselig å følge deg :-)

Skriv en ny kommentar

hits