Jeg bare elsker det..

Jeg sitter her å ser på en liten bunke på stuebordet, en hel bumke med reklame. Jeg syns det er så koselig å sitte å lese i reklame å finne tilbud overalt!

 

Så her sitter jeg å blogger et lite innlegg, mens Mina trasser i andre enden av sofaen. Vi driver nemlig å bare skal ha smokk når det er leggetid, og i dag er Mina så sliten etter en full dag i barnehage uten en liten lur på dagen. Så alt er ille, og "tutta" er jo alltid kos. Men mamma'n er streng.. SÅ her ligger vi nesten i bru å hylskriker etter tutta, mens a mor ignorer den type oppførsel. Det er det jeg har fått tips på hjelper på trass, og jeg må si det hjelper godt. Men det setter tålmodigheten på prøve fra tid til annen. 

Målet er at smokk og bleie er borte til sommeren, kanskje vi bsøker Minas store helt Kaptein Sabeltann å gir bort smokkene da ;)
4 kommentarer

Tinka

13.03.2012 kl.21:30

Kan ikke skjønne hvor gullungen har det i fra :)) Men å overse trassen funker det :D Tålmodighet er noe man bare får i små doser når man blir mamma ..... Jeg fikk xtra små doser kjenner jeg :))

Syns du er enestående flink med Mina jeg :)

Maria G S

14.03.2012 kl.14:01

Flink mamma! Selv om det gjør litt vondt i mammahjertet innimellom... Lykke til med både smokke og bleieslutt! :) Er ingen ekspert på smokkeslutt, men om jeg kan bidra med moralsk støtte eller råd ved bleieslutt, så skrik ut :)

Ida

14.03.2012 kl.18:16

Tinka: Tusen takk Tinka <3 Du vet å komme med ord som treffer rett i hjerte! <3

Ida

14.03.2012 kl.18:18

Maria G S: Støtte og tips taes i mot med STOOOR takk!! <3 Du er god du Maria, tusen takk for at du er du!! <3

Skriv en ny kommentar

hits