Jeg gleder meg

Jeg gleder meg faktisk veldig til jul i år. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, for i år er første året hvor min hverdag er anderledes enn i fjor.

Men selvom Ole og jeg ikke er sammen lenger, så skal vi faktisk feire jul sammen! Det er en ting vi har vært klare på hele veien, siden vi gikk hvert til vårt har vi hatt et fokus, og det er Mina. Selvfølgelig så har vi hatt våre uenigheter men det har aldri hatt med Mina å gjøre. Der har vi et samarbeid beyond compare!

I år skal julen feires sammen med Ole og hans mor med familie! Jeg syns det er en fin ting jeg! For selvom vi ikke er sammen lenger så er vi bundet sammen resten av livet gjennom Mina, og det gjelder ikke bare meg og Ole, men også familiene våre! 

I år har jeg lyst til å stelle i stand juleverksted, bake litt og gjøre hjemmet mitt koselig til jul. Lurer på hvordan jeg skal innrede i år, mye av julepynten skal deles på to, og det gjør meg ærlig talt ikke noen ting å freshe opp jule-stæsj esken. Og jeg lurer fælt på hvor i alledager jeg skal ha juletre! 

Jeg har allerede startet opp en julesang-spille liste på Spotify faktisk! Så har du noen forslag til julesanger? Gleder du deg til jul? Hva gleder du deg mest til?

3 kommentarer

Weronica

09.11.2011 kl.18:36

Ååå er sånn selv=) Hvor skal ting stå , hva skal jeg og hvordan skal jeg ha det. Gleder meg veldig til jul nå. =) Juleverksted er ille mroo si ifra hvis du vil ha med flere ;)

Cecilie

10.11.2011 kl.20:28

Gleder meg masse til og komme nedover og feire jul i år, det skal bli kjempekoselig !

Ida

11.11.2011 kl.20:55

Cecilie: Ja det blir kjempe koselig Cecilie :) Jeg gleder meg masse til å feire sammen med dere!!

Skriv en ny kommentar

hits