En regntung dag.. Overraskelse fra hjertet

Her om dagen hadde jeg en kjempe dårlig dag. Sånn er det nå om dagen, en dag kan være ganske så fortreffelig, men dagen derpå ikke nødvendigvis er like bra.. Og her om dagen var en sånn dag, en dag hvor jeg helst ikke ville være alene. Så jeg spurte Linn om hun kansje ville ta en tur når barna var lagt, men hun hadde ikke mulighet. Så jeg la meg tidlig under dyna å så på L-word og var ganske så alene i hele verden, hvis du ser bort i fra Mina som sov i rommet ved siden av.

Brått ringer telefonen og Linn ber meg gå ned å hente det som står ute. Og hvem står ikke å gliser stort til meg når jeg åpner døren, med Tangled filmen i den ene hånda og sjokolade i den andre! Jeg bare kastet meg i armene hennes og startet å stortute av glede!

Vi spiste sjokolade og så på Tangled, som jeg fortsatt ler like hardt av! Deretter så fant vi ut at vi burde spise litt, og Mc'ern mat fristet, så jeg fulgte Linn til døra, men fikk et plutselig innfall at nei, jeg skulle ut å løpe i regnet, og Linn fulgte med. VI lo dansa hoppet og spratt, fantastisk..Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits