Dette er min dag!

Jeg har hatt en såå koselig dag i dag! Og jeg har fått noen aoverraskelser og gleder som jeg kan leve på leenge fremover! Først og fremst ringte Mariann meg og inviterte meg på jentekveld til onsdagen, og hun skal lage kalkunbryst (min favoritt). Jenta mi, jeg gleder meg masse, masse!!!Så var jeg på lunsj med Ann, en jeg jobbet med på barneavdelingen! Vakre, vakre dama! Vi spiste deilig laksesalat med avokado og lo og sladret i vei! Og lunsjen ble jeg spandert på! Så fikk jeg en nydelig gave av Ann, jeg ble så rørt og glad. Er den ikke fin?

På planketten står det:

" Til en som betyr noe spesielt - med ønske om alt godt

Lykke til! Hvor du enn måtte velge å gå, måtte landet du er i være sorgløst.
Måtte kvinnene, barna, mennene ønske deg velkommen.
Måtte du være omgitt av trærne og blomstens skjønnhet.
Måtte du møte gode og ærlige mennesker. Måtte du glede deg og finne fred"

Så hentet jeg barnet mitt i barnehagen og dro hjem, gikk i postkassa og der ventet det en hentelapp fra NOKA ( hurraa!!) OG en konvolutt til meg, som viste seg å være et nydelig kort fra Linn, fylt med ord som traff rett i hjertet. Jeg ble selvfølgelig super-rørt og satt å felte noen tårer i bilen ( jeg åpner alltid posten i bilen av en eller annen grunn).Kortet henger nå på kjøleskapet. Da ser jeg det ofte;) Og blir så glad i hjertet mitt!

Det er da man tenker at jeg faktisk må ha gjort noe godt mot disse menneskene, som vil meg så godt, og det ut av det blå! Tusen takk!!

Én kommentar

Mariann

22.03.2011 kl.13:07

Din dag!?

Tja du fortjener det. Folk er sånn mot deg av en grunn.. Du er fantastisk, og det må jo belønnes ;) Hehe..enten det er med en lunsj,ett kort eller en kalkun middag! Jeg syns det er en gave hver gang jeg kan le sammen med deg jeg jenta mi. U bright up my day!

Skriv en ny kommentar

hits