Jentekveld med verdens beste

I går hadde Mariann og jeg jentekveld! Det er super lenge siden vi har hatt det, så det var super godt å ha litt quality-time! Vi sladret og snakket og lo og koste oss.. Jeg lagde middag til henne, da fikk hun pasta og kjøttdeig med hjemmelaget pastasaus. Såå viste jeg Mariann det nye kameraet vårt, og en obligatorisk liten fotoshoot på rappen måtte jo til før jeg skulle kjøre henne hjem.

 Jeg er så utrolig heldig, som har Mariann. Vi har kjent hverandre siden ungdomsskolen, men vi "fant hverandre" i våre "eldre" dager. Og det finnes vel ytterst få som kjenner meg så godt som henne, hun hører på stemmen min når det er noe galt og når jeg ikke er fuult så ærlig. Hun er fantastisk omsorgsfull, ærlig og tvers igjennom god. sammen er vi pølse og ketchup, potet og saus, for ingen av delene er gode uten hverandre
<3


Etter dette dro vi på butikken for å handle inn litt nødvendigheter, husmødre som vi er. Og vi endte opp med å kjøpe et krus til hverandre. (det høres så mye bedre ut enn at vi kjøpte et krus til oss selv)


Og dette kruset har jeg kost meg med nå på morgenkvisten, med deilig grønn te.

 

Én kommentar

Pernille

19.01.2011 kl.21:28

Det er så typisk dere, sånne tulle bilder! hehe..

Men søte, det er dere <3

Skriv en ny kommentar

hits