Min vekthistorie

Da har jeg komme til et sted hvor jeg skal dele en del intim informasjon om meg selv og min vekt. Jeg tenkte jeg skulle gjøre det kort og godt i bilder.

Jeg startet på ca 93-94 kg før jeg ble gravid, etterhvert este jeg og jeg sluttet å veie meg da vekten viste 131 kg 2 uker før fødsel. Etter fødsel gikk jeg jo naturligvis litt ned, men det var ikke så altfor mye. Jeg gikk ned litt mer og endte opp på et platå på 115-117 kg, og der ble jeg leeeeeeenge. Frem til slutten av mai, da gikk jeg endelig ned til 110-112 kg. Det gikk liksom sakte men sikkert ned. Jeg startet på Elixia i mai, og jeg startet med å sette i gang trening og vekten beveget seg ned til 107, videre ned til 105 og opp til 107 igjen. Vekten gikk igjen opp til 110 kg, og jeg kontaktet NOKA for sponsing. Jeg tok meg sammen ett par uker i forveien, "varmet opp" litt i forberedelse til å gå på diett..

Jeg ønsket å dele vekttallene mine med dere, når jeg klarte å komme meg under 100 kg! Og Voila, kjære lesere, Nå veier jeg 97,3! Det er ett par kg unna mitt neste mål, og snart har jeg faktisk klart å gå ned alle de 35 kg-ene jeg gikk opp mens jeg gikk gravid. Men veien stopper ikke her! Jeg skal ned mer, hvor mye mer, vet jeg ikke enda.. Den som lever får se!!

Dette bilde er et dårlig bilde av meg, men anywho, det er fra halloween, og det er sånn jeg ser ut nå.. Jeg skal grave dypere i arkivet i kveld å finne noen skikkelig bilder til dere da! Men HER er tallene kjære lesere..
Jeg går fortsatt på NOKA, det har ikke vært helt enkelt i det siste, men på en annen side har det vært lett å bare lage seg en shake eller ta seg en bar selvom jeg ikke har vært sulten. Takket være NOKAs diett har jeg kommet meg ned til under 100 kg, endelig, og NOKA skal føre meg videre til mitt neste mål! Vil du lese mer om NOKA?

TRYKK HER

5 kommentarer

Anneli og Emma-Sophie

05.11.2010 kl.14:30

Tøffa:)

Vi har jo nesten helt klin like tall:p Bortsett fra siste del av gravidvekta..

karolinehaukaas

05.11.2010 kl.17:32

Jeg er så utrolig stolt av deg Ida!!! Stå på! :D Du er fantastisk!

Anita

05.11.2010 kl.19:13

Hvordan blir man sponset egentlig? og hva sier man? jeg har noka shake hjemme her, men ikke nok til og bruke fremover i lengre tid.. sist jeg prøvd gikk jeg ned, og det gjorde meg motivert, men så ble jeg syk med oppkast og måtte spiste noe skikkelig mat etterpå og var det vat gjort.. noka er dyrt, og det har jeg ikke råd til og holde på med.. hvordan gpr man frem for og bli sponset?

Maria L. Magnussen

06.11.2010 kl.07:31

Drit bra Ida.. :):)

Maria G S

08.11.2010 kl.12:46

Du er kjempeflink, Ida!!

Skriv en ny kommentar

hits