Ny uke..

Denne uka kommer nok til å bli tøff.. Jeg skal kjøre KUN NOKA denne uka, det vil si, BARE NOKA produkter og ikke ett måltid om dagen med normal mat. Så det kan hende det kommer noen nevrotiske innlegg i løpet av uka, jeg er jo så glad i mat i tillegg så er det jo DEN tiden i måneden som ikke gjør det noe lettere. MEN dette skal jeg klare dere!! Jeg skal kose meg med NOKA-shakes,- supper, - og nudler. Dette blir bra! Nå er jeg ikke mange kg unna mitt første delmål, og det føles veldig godt å nærme seg det med storm skritt..I morgen skal jeg fortelle dere litt mer om fremgangen jeg har hatt så langt. Høres det spennende ut? Stay tuned for more ;)

I morgen skal jeg få trent på formiddagen før jobb, jeg får ikke danset i morgen i og med at jeg jobber kveld, det er i grunn kjedelig for det er så god treningsøkt også er det jo så gøy!!! Men da er det bare å hive seg rundt på Elixia. Det blir hva man gjør det til!! Lurer på om jeg skal ta meg en spinningtime og styrke etterpå.Det er en spinningtime 09.45, kanskje jeg hopper på den. Prosjekt MILF is on!! heheh..

Vi blogges i morgen kjære lesere, nå skal jeg tulle meg inn i dyna og lese bok. Je ghar fått helt dilla på å lese igjen. Noe som i grunn er utrolig deilig. Nattinatt..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits