Got over it..

Jeg stod foran kjøleskapet nå, og kjente jeg er sååååå sulten. Jeg hadde nemlig ikke spist frokost enda. Jeg så middagsleftoversene som jeg skal ha til lunsj i dag, og tenkte for meg selv at jeg kan spise det nå, og spise aaalt sammen (for det skal jeg IKKE til lunsj, da er det en liten kontrollert posjon) Så tittet jeg bort i Noka-skapet mitt, og har en mega diskusjon i hodet mitt om hva jeg skal gjøre.. Jeg valgte å ta en nok strawberrycrisp bar, og jeg er stolt over meg selv. Viljestyrken er der fortsatt, men det er mye som ligger psykisk kjenner jeg. Men det blir bedre etterhvert.. Det jeg kjenner på denne dietten er at jeg rundt 11 tiden blir veldig sulten, så jeg må putte inn enten frukt eller en halv bar eller noe FØR jeg kommer til det punktet at jeg blir så sulten at jeg blir uvel.

Forresten så var Strawberrycrisp bar god, smakte litt kunstig jorbær kanskje. Men den var ikke for søt eller for kunstig slik at min blir kvalm. Nå sitter jeg mett og fornøyd, pga jeg har mat i magen, og klarte å styre unna maten jeg skal ha til lunsj! STOLT AV MEG SELV!!

Her er litt info om Nokas crisp bars.
Den kommer i 3 smaker, Noka chocco, Strawberry og eple.
En bar har 23 vitaminer/mineraler. Veier 55 gram og det er 211 kcal i denne.

NOKA Bar er det perfekte måltid på tur, kontoret, når du har det for travelt til å lage et måltid - eller når du rett og slett bare vil kose deg!

Ha alltid et fullverdig og smakfullt måltid for hånden, en NOKA Crisp Bar, mer lettvint og trygt får du det ikke!

Én kommentar

Lise

09.09.2010 kl.12:56

Flinka! Det skal noe til å stå i mot når magen rumler som verst. Blir du uvel, tyder det på at du kanskje har lavt blodsukker, og da er det på tide å få i seg noe!

Skriv en ny kommentar

hits