Noka shakene..

Nokas shaker kommer i følgende smaker: Vanilje, jordbær, blåbær, sjokolade.
Jeg har til nå smakt sjokolade, vanilje og blåbær.

Sjokolade: blir bare bedre og bedre for hver shake jeg tar.. Man kan variere smaken ved å tilsette en skje kakao, da får man en mer intens smak, eller man kan tilsette en knust banan til shaken. Jeg liker den bar så langt, har ikke rekt å prøve ut noe enda.. Men jeg er i hvertfall positiv til denne.

Vanilje: Kan minne som en søt softis, neste gang jeg skal prøve vanilje skal jeg bytte ut litt av melken med kaffe og tilsette litt isbiter, for jeg har en mistanke om at den kan smake ganske så godt da.

Blåbær: luktet blåbær, men for meg så var det ikke helt det store. Men tenker kansje om jeg tilsetter litt bær i den, så vil den bli litt bedre.

Jordbær: Får jeg fortelle om når jeg har prøvd den!

 

Jeg opplever at jeg blir god og mett av shakene. Og metthetsfølelsen holder lenge. Det jeg har funnet ut, er at jeg må ha et mellommåltid mellom frokost og lunsj. Det har jeg i grunn nevnt for dere før, men jeg blir så uvel når det har gått 3 timer så jeg tror ikke at det er dumt å supplere med frukt eller en halv konfektbar eller crispbar.

 

Jeg spiser stort sett shake til frokost og til kvelds. Det er liksom lettest for meg. På morgenen er jeg sjeldent sulten, jeg er ikke helt frokost menneske til tider. SÅ shake på morgenen er perfekt, og det er en enkel løsning til kvelden.

Hvis du vil lese mer om Noka, klikk på bildet!

 

PS! I kveld kommer mine foreløpige resultater. Er du spent?? DET er i allefall jeg!!

2 kommentarer

Nina

14.09.2010 kl.19:41

Har du gått på de lenge eller ?? Og du må si i fra hvis det fungerer..Og jeg må si at du er kjempe flink Ida, som klarer det:) Hakke no viljestyrke til det jeg;)

Ida

15.09.2010 kl.09:34

Nina:Nei har ikke gått på de lenge.. Startet forrige uke :) Merker at ting forandrer seg ja..Men er jo ille psykisk også!! SÅ må jobbe med meg selv på det!!

Skriv en ny kommentar

hits