Jo nå skal dere få høre..

Hva var det jeg mente at jeg har en spennende tid i møte?? Jo nå skla jeg dele litt med dere.. Jeg har tenkt litt på å gå på diett, har tittet på diverse dietter og har da bestemt meg for å starte på Noka-dietten. Jeg hopper på en slik diett fordi jeg skal ha en undersøkelse til uka og da må jeg bare ha spist flytende i 3 dager, og da fant jeg ut at det var like greit å starte på en liten diett, mens anledningen byr seg. Så jeg har kjøpt inn en boks Noka og risteflaske. Men det er ikke det som har gjort meg så giret..

Det som har trigget meg og gjort meg helt syyk av glede, er at Noka og jeg skal ha et samarbeid fremover. Mens jeg prøver ut Noka-dietten så blogger jeg jo om det selvfølgelig. Så i og med at jeg gjør det, så sponser de meg med dietten!! Dette skal de gjøre i en måned.

 Hvor mange kroner er ikke spart der dere??? Jeg er veldig glad for at dette skjer nå! Så nå venter jeg spent på å motta en pakke i posten, lurer fælt på hva den inneholder. Jeg skal jo selvfølgelig holde bloggen oppdatert hele veien på dette. Jeg har allerede masse tanker på hvordan jeg skal kartlegge forandringer osv.

Så langt har jeg fått litt info på mail hvordan dietten kan legges opp. Det legger jeg ut etterhvert når jeg har fått pakken.
Mer info kommer veldig snart kjære lesere!

Dette er kjempe spennende og stort for meg. Jeg har en god magefølelse på dette!! *wiii*
Motivasjonen er på topp, og jeg er KLAR for å gi jernet.
Det kommer til å bli en utfordring, for jeg er jo så glad i mat.
MEN jeg tar denne utfordringen på STRAK arm, om den kan hjelpe meg til å nå målet mitt.
Som faktisk har blitt nesten 3 kg nærmere denne uka. SÅnn går det når mann kommer seg ut i en aktiv jobb og ikke spiser like mye ei heller sitter like mye på den runde tingen som kan se og noen ganger kjennes som en pute langt nede på ryggen.

Lurer du på hva NOKA-dietten går ut på? Klikk på bildet så ledes du til deres nettside..

2 kommentarer

Anneli og Emma-Sophie

05.09.2010 kl.08:16

lykke til:) en kollega av meg holder på og hun er veldig fornøyd:) har egentlig tenkt på det selv, men har vel egentlig forlengst funnet ut at jeg er altfor glad i mat til å holde ut:p og at det er helt andre ting enn akkurat maten som er mitt største problem.. fint med NOKA som man kan spiste et måltid også med da:)

En fast leser

05.09.2010 kl.13:48

Neeeei! Så moro for deg! Virkelig... Er helt sikker på om du klarer det her kjempe bra! Skjønner godt at du er gira på det her når enn er så innstilt som du er! Dette blir gøy å følge, og jeg føler på meg at dette går din vei!

Masse masse masse lykke til og masse (unødvendig) motivasjon sendes til deg.(selvom du ser ut som du alt klarer det bra selv.)

Ha en god søndag!

Skriv en ny kommentar

hits