En liten oppfølger på syteinnlegget

Først må jeg bare si takk for gode kommentarer og litt tøff kjærlighet..hehe.. Etter å ha skrevet årets største syte innlegg så fant jeg ut at jeg burde fortelle dere en ting til, som faktisk er positiv!! Jeg har endelig en olabukse jeg passer.. Det er nå offisielt.. Jeg passer faktisk inn i en NORMAL olabukse!!! wiiiiii.. Jeg har brukt tights og mammabukser frem til nå.. Men nååå kan jeg trykke kroppen inn i en olabukse som er tenkt for å være til normale mennesker..

3 kommentarer

Haha!! Der ser du;) Kjempeflink, og det du gjør hjelper!!! Sånne kjipe dager som du hadde igår er nesten umulige å unngå virker det som;)) Hold ut, og søk heller støtte og råd via bloggen;)

så lenge du benytter deg av gode råd så blir det ikke sett på som syting uansett vet du;) Da kjemper du bare, og slikt står det respekt av!! KJør på;) Dette fikser du kjempefint!!

Karoline

05.02.2010 kl.11:45

Gratulerer!!! Kjenner den deilige følelsen av å komme inn i klær som ikke har passet på en stund! :) Så da er det bare å stå på videre!

Jeg fødte for 4mnd siden, og om 4 1/2 mnd skal jeg stå brud, så det er hardkjør!!!

Her i huset går det i allevo shake og grethe roede oppskrifter! Kan virkelig anbefale "lett mett" boka hennes. Den er KNALL!! Masse godt, og da er det ikke vanskelig å spise sunt!!!

Jeg syns du er kjempe flink!!! Stå på!

Meg

05.02.2010 kl.12:01

Så deilig da..Grattis..!

Skriv en ny kommentar

hits