Hvor ble det av motivasjon og ståpå-viljen??

I dag har jeg en skikkelig lei dag egentlig.. Jeg ønsker jo å komme meg tilbake til før graviditets kropp og har 15 kg igjen til det..Og i den forbindelse har jeg begynt å danse igjen.
 Nå har jeg nettopp vært på dansing og stått foran en hel speilvegg å sett meg i alle vinkler og sider.. Og jeg er så lite fornøyd, at jeg rett og slett sitter her å depper etter en danseøkt.. Ikke en gang bevegelsene mine blir bra for jeg er for stor.. I look like abig fat cow, goddamnit..Blir så irritert og sint, for jeg vil ikke se slik ut..

Jeg og Ole har vært skikkelig flinke når det kommer til mat. Har grei posjonkontroll. Men det har IKKE vist seg på vekten min i allefall.. Jeg får ikke trent på studio for det er ikke noe vi kan prioritere økonomisk. Jeg prøver å gå tur når været tillalter det, men ærlig talt, i dette været med barnevogn??VANSKELIG..Men jeg har i allefall dansing en gang i uken, og jeg har begynt å små danse litt il løpet av dagen mens jeg øver på rutinen vi lærer..

Jeg tenkte i allefalla t det ville vært lettest å angripe matvanen i første omgang, i ukedagene drikker jeg ikke brus eller spiser godteri i uken. Tanken er vel egentlig en kosedag i uka. Jeg har driver å trapper ned på brød, spiser brød sjeldnere nå. Byttet ting om til fullkornspasta og fullkornsris, men igjen POSJONKONTROLL.. Masse grønnsaker, og rene kjøttvarer og fisk..

Noe som også setter meg ut er at jeg faktisk går opp en hel del når "den tiden" i måneden kommer. I januar gikk jeg opp 6 kg (!!!!!!) og gikk ned et og et halv kg etter. Det vil si at jeg hadde 4 og en halv kg igjen  som jeg ikke hadde før. Og det bare OVER NATTEN.. WHAT THE FUCK LIKSOM??? Det tar bare piffen ut av meg.. 

Ja jeg vet at jeg har noe fantastisk ut av graviditet og slik! Og jeg er super takknemlig for min lille elskling. Jeg har bare skikkelig problemer med å godta at kroppen min har blitt som den har blitt. Og jeg er vel også utålmodig som ikke får se forandring så fort jeg vil. Selvom jeg vet at det er foandring, for det merker jeg på klærne. Men jeg vil SE det i speilet også..
Nnå har jeg bare lyst til å grave meg ned et eller annet sted å bli der.. Kan hende det bare er en dårlig dag, og at ting i morgen vil se anderledes ut. Men AKUURAT NÅ, er dette min realitet..

Jeg har Det var et syte og klage innlegg fra meg..

17 kommentarer

lite tips

04.02.2010 kl.22:04

Jeg ser den der, jeg gikk opp noen kg for rundt et år siden, og nå må jeg komme meg tilbake. Har kommet langt på gang, og folk sier at jeg er der jeg er, men kunne ønske at det gikk fortere, fordi jeg vil litt lengre ned. Men det jeg gjør, og det funker ganske greit. Spiser 5 ganger om dagen, går turer,. Når jeg spiser 5 ganger om dagen, så spiser jeg kl 09: 2 rugvita med ost, 12, det samme, 15: vanlig middag med en tanke mye sunnere enn før, 18, en brødskive med kalkunpålegg, 21, 2 rugvita med ost. Eller noe smøreost kanskje? Og drikker mye vann! mye! og ingen godteri eller brus før jeg vil i helga, noen helger klarer jeg meg fint uten også. :)

Ida

04.02.2010 kl.22:09

lite tips: Så flink du er!!! Tusen takk for tips! Blir jeg glad for, og det kommer jeg godt med!! :) Tusen takk:)

..

04.02.2010 kl.22:31

Den der skjønner jeg veldig godt! Ikke lett å motivere seg selv når vekten viser det samme og man i tillegg går opp over natten!! Herregud. Synes du er flink som ikke gir deg, noe jeg tror mange faktisk ville gjort. Man mister motet liksom, også tar man det som kommer. Graver seg ned!!

Stå på og tipsene over her kan jo fungere for deg. Spiser du hver tredje time eller? Det funket veldig bra for en venninne av meg. Hun gikk ned mange kilo. Hun trena ikke på helsestudio. Trena faktisk ikke så mye i det hele tatt. Var bare veldig flink med maten. Hun spiste Ingers rugbrød da. Var streng. Hver tredje time, uansett. Du gjør vel sikkert noe sånt allerede. Ønsker deg lykke til videre! Skal følge med deg. Håper du får noen resultater ut av slitet snart!

idamariiesin

04.02.2010 kl.22:57

Åå, Idamin da:-)

Jeg forstår virklig frustrasjon din. Må være fælt å ha det sann.. Neste gang du ser deg selv i speilet på den måten så kan du kanskje prøve å legge om tankegangen din.. Si til deg selv at du er vakker, for det er du. Så kan du si til deg selv at dette skal du kalre,for det gjør du. Du er da et stabeist til et kvinnfolk... De første kg var kanskej enklere å gå ned etter fødselen for det går jo sakte men sikkert nedover, men så går det pluttserlig litt saktere å da er det eltt å sette seg ned å tenke. Ikke la de fæle tankene ta overhånd for det kan faktisk føre til enda fler kg.

Fortsett som du har gjort, drikk mye vann, ta litt gullerøtter i helgene istede for godis, så får det godis greiene helelr bare vente:)

Jeg er glad i deg uansett<3

Ida

04.02.2010 kl.22:58

Anita: Tusen takk for gode ord Anita..

Et av mine problemer er at jeg er kjempe dårlig på å spise regelmessig. Men det er noe jeg bare må få til.. Jeg lar Mina styre mye av hverdagen min, men jeg må rett og slett bare bli flinkere til å prioritere meg på akkurat det området..

Jeg prøver liksom å tenke på at det er tross alt "bare" 6 måneder siden Mina ble født.. Men jeg ser så mange freshe mammaer som er back in shape på null komma nix..hehe.. Men med tid så får vel jeg tilbake min gamle kropp og vel så det.. ;)

Kjempe koselig at du vil følge med videre! Og jeg håper du blir bedre i ryggen din snart! Er nok ikke lett å være deg om dagen!!

Klem

Ida

04.02.2010 kl.23:02

idamariiesin: Åh tusen takk Ida.. <3 Nå ble jeg varm om hjertet. Du er go' du!! :) Joda jeg skal klare dette, må bare komme over dette platået..

Glad i deg også vettuu <3

monicas blogg ;O)

05.02.2010 kl.10:09

Vet du hva frøken.Da må du trå til,og endre matvanene dine ennå mer.Kutt ut brød,pasta,ris og poteter uten de dagene du danser.

Gå turer selv om det er et helvete.Da forbrenner du mer kcalorier.Vekta forsvinner IKKE av seg selv,og det MÅ jobbes HARDT!!

Jeg vet hvorfor vekta har gått opp,det gjør du å..innerst inne!!!

Og det hjelper ikke å syntes synn på seg selv og trøkke innpå,selv i dårlige tider.Det løser ingenting!!

Men vet hvordan du har det.Men når det skal sies,så må vi ta konsekvensene av det vi døtter i trynet,som vi vet legger seg rett på ræva! ;)

idamariiesin

05.02.2010 kl.10:39

<3
Det Monica nevner over her er veldig sant. Jeg slet akkurat som deg, men ting skjedde når jeg kuttet på karbohydratene. Se på innholdet, regn ut hva du spiser og prøv å måle.... Pøs heller på med magert kjøtt og fisk;))

Dette klarer du fint! Men ofte kan man se seg litt blind når det gjelder eget kosthold, og det kan hjelpe hvis man har andre øyne til å se på hvor problemene ligger. Ofte skal det ikke så mye til, og det er nettopp de små justeringene som er vanskelige å oppdage selv iogmed at man gjerne spiser som man er vant til og føler at man gir mye av seg selv med de forandringene man har gjort.

Kutt ut brød, ris, pasta og poteter;) Da skal jeg love deg at det skjer ting;))

Ida

05.02.2010 kl.11:14

monicas blogg ;O): Tøff kjærlighet er tilngen Monica.. Takk ;) Ja jeg får bli flinkere til å kutte ut og ned på karb. Og se å komme meg ut i været å bevege på meg.. :) <3

Ida

05.02.2010 kl.11:16

This is Erin Mamma til 3:Takk Erin! Du er jo i allefall en inspirajon! Du ser FLOTT ut!! :) Jeg får sette meg ned med et kritisk blikk over kostholdet å gå inn for å forandre ting:)

Melissa- trebarnsmamms

05.02.2010 kl.11:32

Jeg må si en ting Ida, og det sier jeg IKKE fordi jeg er slem. Men, du må spise mindre å få ett litt mer uanstrengt forhold til mat.

Det er jo ikke til å legge skjul på at du er glad i mat? Og/eller søtsaker..

Jeg følger jo både bloggen din og facebook. Og jeg har faktisk bemerket meg hvor ofte du skriver om mat!

Jeg tror at maten har for stor del i livet ditt. Man spiser bare for å leve!

Jeg spiser meg aldri stapp mett. Og jeg er ikke så veldig opptatt av mat. Eller å ha en god middag. Jeg spiser det jeg finner! Som regel spiser jeg sundt og variert.

Jeg tror du må slutte å forbinde mat med KOS, og vinkle det til at mat spiser man for å LEVE!:)

Ida

05.02.2010 kl.11:47

BareMelissa: Det stemmer Melissa. I love food.. Og snacks..:) Det var det å få et uanstrengt forhold til mat da.. Det er litt verre:P Ligger litt i at det har vært et stort slankepress i familien siden jeg var liten, så jeg må bare jobbe med meg selv på de området der.Men det kommer vel med tiden det også.. Er nå inne i en periode hvor jeg er helt opphengt, men det går seg til..

Tusen takk for kommentar Melissa!:)

maria

05.02.2010 kl.13:48

Jeg VET hvordan du har det Ida! Men som alle skriver over her, er det bare en ting å gjøre! :) Jeg bestemte meg når jeg startet, at DETTE SKAL JEG KLARE!! Jeg har alltid vært en jojo slanker, men nå har jeg virkelig bestemt meg at denne kroppen her vil jeg ikke leve med. Jeg kutta ned på karbohydrater. Spiser mye fisk og magert kjøtt. Havregrøt, knekkebrød, minimalt med ris og pasta til middag (noen ganger ingenting) Også spiser jeg fem ganger om dagen. Og vettu, dette virker asså! Kom igjen Ida, detta skal vi klare! Bestem deg at nå er det nok. Og som Vero sa til meg. Ikke fokuser på slankebegrepet. Tenk heller at nå skal du skifte livsstil og få bedre energi til for deg selv og din lille familie. Så kan det være lurt å måle seg i stedet for å veie seg :) Da ser man resultatet bedre vettu. Man blir fort opphengt i den dumme vekta ;)

Lykke til Ida! Dette vet jeg du klarer, bare du bestemmer deg for det! :D

Melissa- trebarnsmamms

05.02.2010 kl.14:29

Jeg forstår deg utrolig godt. Kim er nemlig prikk lik!

Og det er ikke alltid lett. Når han prøvde å gå ned i vekt, gikk det i kylling, ris og salat.

Og det er ikke lett for en som elsker mat!

I tillegg løp han hver kveld.

I Kim sin familie så er også mat en "greie". Og det er alltid dessert. Mammaen til Kim maser om mat hele tiden. Pluss at hun baker kaker og slikt.

Så det er uvant for Kim og bo med meg, som ikke bryr meg om mat i det hele tatt.

håper du klarer å nå målene dine Ida:)

Ida

05.02.2010 kl.15:11

maria: Takk for gode ord maria!! Godt å ha noen som piffer opp motivasjonen:) Du er så flink! Min lille inspirasjon ;) Dette klarer vi!!

monicas blogg ;O)

05.02.2010 kl.15:30

gode tips å ta til seg her...bare å gi bånn gass!!!

Skriv en ny kommentar

hits