Jeg vil også..

Jeg gikk opp en del kg under svangerskapet, hovedgrunnen var at jeg fikk bekkenløsning ganske tidlig og ble ganske hardt angrepet av bekkenløsningen også. Så jeg klarte ikke bevege meg så mye og det ble ikke bedre etterhvert som jeg ble større, noe jeg også ble ganske fort, og jeg endte opp med å se VELDIG stor ut.. Nå etter at Mina ble født har jeg gått ned 17 kg, og det er faktisk 18 kg igjen før jeg er tilbake til der jeg startet..

Jeg  er absolutt ikke en sylfide, I'm a whooole lot of woman i utgangspunktet. Og det er jeg klar over, men jeg vil så gjerne bli slik jeg en gang var før jeg ble gravid og gjerne litt til..

Nå har Ole også bestem seg for å leve sunnere, og det er kjempefint, men min vekt har selvfølgelig stagnert og mannfolk har den fordelen at de ofte går ned fortere enn oss kvinnfolk..*sukk*

Jeg vil også!! Jeg ammer, og spiser bedre, prøver å være flink til å spise flere ganger om dagen, men det er jaggu ikke lett.. Ender opp med å bar spise 2 ganger om dagen og det er ikke nok til å sette i gang forbrenningen min.. Jeg går trilleturer med Mina, både i vanlig gange og litt kjapp gange.. Jeg vil helst ha tilbake kroppen min NÅ, litt for utålmodig til å vente..

Her er i allefall et bilde av meg i september i fjor, mitt første mål er å klare å komme med ned til den størrelsen.
meg sept

Og det skal jeg klare.. MEEEN, det var det å være tålmodig da, så da tenkte jeg at jeg skal titte i mine gamle grete roede bøker fra den gangen jeg gikk på kurs der, og starte der, da får jeg rutiner med å spise fire ganger daglig og jeg utelukker ikke noen matgrupper.. Jeg er Veldig usikker på nårjeg skal begynne, jeg tenkte jeg skulle begynne sånn smått den 1. oktober i år, og ta babysteps.. Kankje jeg om ett års tid er tilbake i gamle former og kan sette meg nye mål!

5 kommentarer

Melissa- trebarnsmamms

01.10.2009 kl.20:55

Hei Ida:)

Jeg forstår at du savner den gamle kroppen, det gjør jeg også. Men jeg har den "fordelen" at jeg raser ned i vekt da. Men det synes på kroppen at man har bært frem ett barn.

Du vil nok bli deg selv igjen:)

Klem!

ida

02.10.2009 kl.00:43

Du har vært heldig begge gangene.. Du ser jo bare råflott ut!! :) Tror det kanskje er en fordel når man føder vanlig også, i forhold til keisersnitt.. Men jeg skal jaggu ikke si meg sikker..

MEd tiden så blir det bra Melissa! ;)

monicas blogg ;O)

14.10.2009 kl.13:19

Lykke til ;)

linn iren

28.12.2010 kl.16:54

så artig å lese om dine tanker langt tilbake å =) tenk så mye du har oppnådd siden dette innlegget! =) klem

Ida

30.12.2010 kl.12:04

linn iren: Ja det er i grunn rart å lese så langt tilbake.. Det er helt rart at jeg har kommet så langt som jeg har gjort.. Det gir virkelig mersmak :D

Skriv en ny kommentar

hits